Σουλίου 2, Πλατεία Βούδ, Πάτρα, 26224, Ελλάδα

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

Διαβάστε τις συχνές ερωτήσεις πριν μας στείλετε μήνυμα.

• Ναι, όλοι οι τάπητες που αναγράφουν σχετικά (Διάδρομοι – Μοκέτες – Χαλιά του μέτρου) κόβονται και ρελιάζονται στα μέτρα του πελάτη και αποστέλλονται έτοιμα.

• Όχι δεν υπάρχει επιπλέον κόστος. Εσείς θα πληρώσετε μόνο την τιμή του μέτρου που αναγράφεται και αναλόγως με το πόσα μέτρα αντίστοιχα παραγγέλνετε.

Αν είναι διάδρομος η τιμή υπολογίζεται με το τρέχον μέτρο (μήκος χ τιμή που αναγράφεται) . Αν είναι μοκέτα ή χαλί του μέτρου η τιμή υπολογίζεται με το τετραγωνικό μέτρο (μήκος χ πλάτος χ τιμή που αναγράφεται).

• Για αγορές αξίας έως 30 Ευρώ τα έξοδα αποστολής με Γενική Ταχυδρομική & Αντικαταβολή είναι 5 Ευρώ και ισχύει για όλη την Ελλάδα. Σε όλες τις αγορές λιανικής όπου η συνολική χρέωση ξεπερνά τα 30 Ευρώ σας κάνουμε δώρο τα μεταφορικά έξοδα και τα έξοδα αντικαταβολής και τα προιόντα σας έρχονται στην πόρτα σας με δωρεάν μεταφορικά!

Όχι, το ίδιο ακριβώς κοστολόγιο με δωρεάν μεταφορικά & αντικαταβολή για αγορές αξίας άνω των 30€ ισχύει και για όλες τις δυσπρόσιτες περιοχές με βάση το δίκτυο εξυπηρέτησης της Γενικής Ταχυδρομικής.

Εφόσον τα προϊόντα της εκάστοτε παραγγελίας είναι άμεσα διαθέσιμα κατά το χρόνο επεξεργασίας της, η αποστολή τους γίνεται εντός της ίδιας ή της επόμενης εργάσιμης ημέρας, εκτός αν αναγράφεται κάτι διαφορετικό. Για τα περισσότερα είδη μας ο χρόνος παράδοσης είναι 1 εργάσιμη ημέρα για τις μεγάλες πόλεις και 2 έως 4 εργάσιμες ημέρες περίπου για τις απομακρυσμένες περιοχές και τα νησιά.
Εξαιρούνται τα Χαλιά και οι Μοκέτες τα οποία γίνονται παραγγελία στα συγκεκριμένα μέτρα επιθυμίας του πελάτη και για τα οποία αναγράφεται ο χρόνος παράδοσης σχετικά.
Στις περιπτώσεις πληρωμής με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, η αποστολή των προϊόντων πραγματοποιείται κατά την επόμενη εργάσιμη ημέρα από τη γνωστοποίηση της κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας.
Οι αποστολές μικροδεμάτων αλλά και ταπήτων πραγματοποιούνται με την υπηρεσία courier της Γενικής Ταχυδρομικής. Σε ειδικές περιπτώσεις εξαιρετικά ογκωδών φορτίων η αποστολή τους γίνεται και με Πρακτορείο Μεταφορών κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη. Θα μπορείτε να παρακολουθείτε την πορεία της παραγγελίας καθώς και την πορεία της αποστολής σας μέσω του tracking number της Γενικής Ταχυδρομικής το οποίο θα σας αποστέλλεται μόλις είναι διαθέσιμο. Η σελίδα αναζήτησης αποστολής της Γενικής Ταχυδρομικής είναι: https://www.taxydromiki.com/track
Σε περίπτωση καθυστέρησης της αποστολής για οποιονδήποτε λόγο, η εταιρεία θα ενημερώνει αντίστοιχα τον πελάτη.

Υπάρχει δυνατότητα αποστολής εμπορευμάτων στην Κύπρο με την Γενική Ταχυδρομική. Σημειώνουμε όμως ότι για την Κύπρο δεν ισχύει η προσφορά των δωρεάν μεταφορικών για αγορές άνω των 30 Ευρώ που ισχύει στην Ελλάδα και ο υπολογισμός των μεταφορικών γίνεται με βάση το βάρος των προιόντων. Έως 5 κιλά βάρος η χρέωση ανέρχεται σε 13,00Ευρώ και για κάθε επιπλέον κιλό υπάρχει επιβάρυνση +1,50Ευρώ. Σε κάθε περίπτωση η εταιρεία θα σας ενημερώνει σχετικά πριν την αποστολή των εμπορευμάτων.

• Για τηλεφωνικές παραγγελίες καλέστε μας καθημερινά τις ώρες λειτουργίας του φυσικού μας καταστήματος στο 2610 329366.

ΩΡΑΡΙΟ

Το ωράριο λειτουργίας του φυσικού μας καταστήματος με την ονομασία ‘ΕΠΙ ΤΑΠΗΤΟΣ’ στην Πάτρα είναι το εξής:
Δευτέρα: 8:40 π.μ. – 2:40 μ.μ.

Τρίτη: 8:40 π.μ. έως 9:00 μ.μ συνεχές

Τετάρτη: 8:40 π.μ. – 2:50 μ.μ.

Πέμπτη: 8:40 π.μ. έως 9:00 μ.μ συνεχές

Παρασκευή: 8:40 π.μ. έως 9:00 μ.μ συνεχές

Σάββατο: 8:40 π.μ. – 2:40 μ.μ.

• Το κατάστημά μας ‘ΕΠΙ ΤΑΠΗΤΟΣ’ Αρβανίτης Ευάγγελος, βρίσκεται στη γωνία των οδών Σουλίου 2 & Γεωργίου Ολυμπίου στην Πλατεία Βουδ στην Πάτρα (στο κάτω μέρος της πλατείας και έναντι της πιάτσας των ΤΑΞΙ). Για την διευκόλυνσή σας η Πλατεία Βουδ είναι η μικρή πλατεία που βρίσκεται πολύ κοντά στην Πλατεία Υψηλών Αλωνίων – στο επάνω μέρος του σχολικού συγκροτήματος Τεμπονέρα. (Χάρτης).

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ
  ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

  Δευτέρα: 8:40 π.μ. – 2:40 μ.μ.

  Τρίτη: 8:40 π.μ. έως 9:00 μ.μ συνεχές

  Τετάρτη: 8:40 π.μ. – 2:50 μ.μ.

  Πέμπτη: 8:40 π.μ. έως 9:00 μ.μ συνεχές

  Παρασκευή: 8:40 π.μ. έως 9:00 μ.μ συνεχές

  Σάββατο: 8:40 π.μ. – 2:40 μ.μ.