Μια οικογενειακή επιχείρηση με εξειδίκευση πολλών δεκαετιών στην καλοφτιαγμένη Μοκέτα -έτοιμη ή με το μέτρο-για κάθε χώρο, στο ποιοτικό αλλά και οικονομικό Χαλί και στα Λευκά Είδη που ομορφαίνουν την κάθε σας στιγμή.
Οι πελάτες μας έχουν να λένε για τους πολύ πρακτικούς και οικονομικούς διαδρόμους μας που κόβονται και ρελιάζονται στα μέτρα σας.Τα φημισμένα Παραδοσιακά Υφαντά μας είναι διαλεγμένα και φτιαγμένα με μεράκι από την Ελλάδα και πολλές ακόμα γωνιές του κόσμου. Τα Ριχτάρια μας θα ομορφήνουν και θα προστατέψουν κάθε αγαπημένη γωνιά του σπιτιού σας.
Αυτά είναι λίγα μόνο από τα προιόντα μας που θα τα βρείτε εκτός από το φυσικό μας κατάστημα με το όνομα : ΈΠΙ ΤΑΠΗΤΟΣ – ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ στην Πάτρα, τώρα και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.
Για τους μακρινούς μας φίλους ξεκινήσαμε την συνεργασία μας με την Γενική Ταχυδρομική και πλέον μπορούμε πολλά από τα είδη μας να σας τα φέρουμε με αντικαταβολή στην πόρτα σας σε όλη την Ελλάδα.
Επίσηςμε την προσφορά μας για Δωρεάν Μεταφορικά με αγορές Άνω των 30 Ευρώ, κρατάμε τα μεταφορικά πρακτικά δωρεάν – (σας τα κάνουμε δώρο!)- ακόμα και για σχετικά μικρές παραγγελίες. Έτσι είναι σαν να ψωνίζετε ακριβώς από το φυσικό μας κατάστημα.

Με μια μεγάλη ιστορία της οικογενειακής επιχείρησής μας στην Πάτρα που ξεκινά από το 1975 από τους γονείς μας Αρβανίτης Γεράσιμος & Αικατερίνη και φτάνει ασταμάτητα έωςσήμερα με το όνομα ‘ΕΠΙ ΤΑΠΗΤΟΣ’– Αρβανίτης Ευάγγελος.Σας ευχαριστούμε για την αγάπη σας και την υποστήριξη σας τώρα και μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα το tapetoparty.gr!

Γιατί το Ταπετο-Πάρτυ μας δεν σταματάει ποτέ!

Επί Τάπητος – tapetoparty.gr
Αρβανίτης Ευάγγελος
Σουλίου 2 – Πλατεία Βουδ
Πάτρα
ΤΚ.: 26224 Πάτρα
Τηλ.: 2610 329 366
Εmail: patrascarpets@yahoo.gr