Όροι & Προυποθέσεισ

Για προιόντα αξίας μεγαλύτερης των 350 Ευρώ πρέπει να προηγηθεί κατάθεση στην συνεργαζόμενη Τράπεζα ALPΗΑ ΒΑΝΚ κατόπιν συνεννόησης με το κατάστημα και μετά να γίνει η αποστολή των εμπορευμάτων.

Σε κάποιες περιπτώσεις και μόνο όταν πρόκειται για εξαιρετικά ογκώδη προϊόντα, η αποστολή γίνεται και  μέσω του συνεργαζόμενου πρακτορείου μεταφορών της περιοχής παράδοσης σε 1-2 εργάσιμες ημέρες από την επόμενη μέρα της παραγγελίας. Σε κάθε περίπτωση, θα ενημερώνεστε ανάλογα από την εταιρεία.

Σε κάθε περίπτωση που η παράδοση δεν γίνει με Courrier – αντικαταβολή αλλά με πρακτορείο μεταφορών, θα πρέπει πρώτα να κατατεθούν τα χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας και μετά να ξεκινήσει η αποστολή των εμπορευμάτων.

Όταν στέλνουμε κάποια εμπορεύματα  σε άλλες περιοχές με πρακτορείο μεταφορών και στοιχίζουν άνω των 30 Ευρώ τότε κάνουμε εμείς δώρο τα μεταφορικά μέχρι την Αθήνα ή Θεσσαλονίκη και από εκεί μεταφορτώνονται σε πρακτορείο που εξυπηρετεί την περιοχή σας. Εσείς πληρώνετε μόνο τα μεταφορικά που αντιστοιχούν από την Αθήνα ή Θεσσαλονίκη έως την περιοχή σας. Μπορείτε μάλιστα να μας πείτε να μεταφορτωθούν σε συγκεκριμένο πρακτορείο με το οποίο έχετε προσυνεννοηθεί για την τιμή των μεταφορικών και τον χρόνο παράδοσής τους. Αν υπάρχει απευθείας σύνδεση μεταφορικής εταιρείας από την Πάτρα στην περιοχή σας και δεν χρειάζεται δεύτερη μεταφόρτωση τότε σας κάνουμε δώρο τα μεταφορικά εμείς (για πάνω από 30 Ευρώ αγορών).

Είπαμε είμαστε μία οικογενειακή επιχείρηση.

Σας ευχαριστούμε!

Συχνές ερωτήσεις

Οι τάπητες τα οποία παραγγέλνω να κοπούν στα μέτρα που επιθυμώ εγώ είναι ρελιασμένοι;

Ναι, όλοι οι τάπητες που αναγράφουν σχετικά (Διάδρομοι – Μοκέτες – Χαλιά του μέτρου) κόβονται και ρελιάζονται στα μέτρα του πελάτη και αποστέλλονται έτοιμα.

Υπάρχει κάποιο επιπλέον κόστος για το ρέλιασμα όταν παραγγέλνω κάποιον τάπητα με το μέτρο;

Όχι δεν υπάρχει επιπλέον κόστος. Εσείς θα πληρώσετε μόνο την τιμή του μέτρου που αναγράφεται και αναλόγως με το πόσα μέτρα αντίστοιχα παραγγέλνετε.

Πώς υπολογίζεται η τιμή όταν παραγγέλνω κάποιο τάπητα με το μέτρο;

Αν είναι διάδρομος η τιμή υπολογίζεται με το τρέχον μέτρο (μήκος χ τιμή που αναγράφεται) .

Αν είναι μοκέτα ή χαλί του μέτρου η τιμή υπολογίζεται με το τετραγωνικό μέτρο (μήκος χ πλάτος χ τιμή που αναγράφεται).

 

 

Πόσο κοστίζουν τα Μεταφορικά και η Αντικαταβολή;

Για αγορές αξίας έως 30 Ευρώ τα έξοδα αποστολής με Γενική Ταχυδρομική & Αντικαταβολή είναι 5 Ευρώ  και ισχύει για όλη την Ελλάδα. Σε όλες τις αγορές λιανικής όπου η συνολική χρέωση ξεπερνά τα 30 Ευρώ σας κάνουμε δώρο τα μεταφορικά έξοδα και τα έξοδα αντικαταβολής  και τα προιόντα σας  έρχονται στην πόρτα σας με δωρεάν μεταφορικά!

Ισχύει κάποιο επιπλέον κόστος για τις δυσπρόσιτες περιοχές;

Όχι, το ίδιο ακριβώς κοστολόγιο με δωρεάν μεταφορικά & αντικαταβολή για αγορές αξίας άνω των 30€ ισχύει και για όλες τις δυσπρόσιτες περιοχές με βάση το δίκτυο εξυπηρέτησης της Γενικής Ταχυδρομικής.

Ποιός είναι ο χρόνος και ο τρόπος αποστολής και παράδοσης των εμπορευμάτων;

Εφόσον τα προϊόντα της εκάστοτε παραγγελίας είναι άμεσα διαθέσιμα κατά το χρόνο επεξεργασίας της, η αποστολή τους γίνεται εντός της ίδιας ή της επόμενης εργάσιμης ημέρας, εκτός αν αναγράφεται κάτι διαφορετικό. Για τα περισσότερα είδη μας ο χρόνος παράδοσης είναι 1 εργάσιμη ημέρα για τις μεγάλες πόλεις και 2 έως 4 εργάσιμες ημέρες περίπου για τις απομακρυσμένες περιοχές και τα νησιά.

Εξαιρούνται τα Χαλιά και οι Μοκέτες τα οποία γίνονται παραγγελία στα συγκεκριμένα μέτρα επιθυμίας του πελάτη και για τα οποία αναγράφεται ο χρόνος παράδοσης σχετικά.

Στις περιπτώσεις πληρωμής με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, η αποστολή των προϊόντων πραγματοποιείται κατά την επόμενη εργάσιμη ημέρα από τη γνωστοποίηση της κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας.

Οι αποστολές μικροδεμάτων αλλά και ταπήτων πραγματοποιούνται με την υπηρεσία courier της Γενικής Ταχυδρομικής. Σε ειδικές περιπτώσεις εξαιρετικά ογκωδών φορτίων η αποστολή τους γίνεται και με Πρακτορείο Μεταφορών κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.

Θα μπορείτε να παρακολουθείτε την πορεία της παραγγελίας  καθώς και την πορεία της αποστολής σας μέσω του tracking number της Γενικής Ταχυδρομικής το οποίο θα σας αποστέλλεται μόλις είναι διαθέσιμο. Η σελίδα αναζήτησης αποστολής της Γενικής Ταχυδρομικής είναι: https://www.taxydromiki.com/track

Σε περίπτωση καθυστέρησης της αποστολής για οποιονδήποτε λόγο, η εταιρεία θα ενημερώνει αντίστοιχα τον πελάτη.

Γίνονται αποστολές εμπορευμάτων στην Κύπρο;

Υπάρχει δυνατότητα αποστολής εμπορευμάτων στην Κύπρο με την Γενική Ταχυδρομική. Σημειώνουμε όμως ότι για την Κύπρο δεν ισχύει η προσφορά των δωρεάν μεταφορικών για αγορές άνω των 30 Ευρώ που ισχύει στην Ελλάδα και ο υπολογισμός των μεταφορικών γίνεται με βάση το βάρος των προιόντων. Έως 5 κιλά βάρος η χρέωση ανέρχεται σε 13,00Ευρώ και για κάθε επιπλέον κιλό υπάρχει επιβάρυνση +1,50Ευρώ. Σε κάθε περίπτωση η εταιρεία θα σας ενημερώνει σχετικά πριν την αποστολή των εμπορευμάτων.

Πώς μπορώ να κάνω μια τηλεφωνική παραγγελία;

Για τηλεφωνικές παραγγελίες καλέστε μας καθημερινά τις ώρες λειτουργίας του φυσικού μας καταστήματος στο 2610 329366

Που βρίσκεται το φυσικό μας κατάστημα;

Το κατάστημά μας ‘ΕΠΙ ΤΑΠΗΤΟΣ’ Αρβανίτης Ευάγγελος, βρίσκεται στη γωνία των οδών Σουλίου 2 & Γεωργίου Ολυμπίου στην Πλατεία Βουδ στην Πάτρα (στο κάτω μέρος της πλατείας και έναντι της πιάτσας των ΤΑΞΙ). Για την διευκόλυνσή σας η Πλατεία Βουδ είναι η μικρή πλατεία που βρίσκεται πολύ κοντά στην Πλατεία Υψηλών Αλωνίων – στο επάνω μέρος του σχολικού συγκροτήματος Τεμπονέρα. (Χάρτης)

Πολιτική επιστροφών:

Η πολιτική επιστροφών στα προιόντα μας είναι και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα όπως ακριβώς και στο φυσικό μας, απλή. Σε περίπτωση που για τον οποιονδήποτε λόγο δεν μείνετε ευχαριστημένοι από το προιόν που παραλάβατε θα πρέπει εντός 14 ημερών από την παραλαβή του, να το επανασυσκευάσετε και να μας το επιστρέψετε με τον ίδιο τρόπο – με την Γενική Ταχυδρομική, ώστε η επιστροφή να είναι για εσάς δωρεάν. Αν επιλεγεί άλλος τρόπος ή άλλη εταιρεία Courier τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη. Στην συσκευασία απαραιτήτως θα πρέπει να εσωκλείεται και η απόδειξη λιανικής πώλησης η οποία συνόδευε το προιόν κατά την παράδοσή του. Το προιόν σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να είναι χρησιμοποιημένο ή φθαρμένο από τυχόν χρήση του καθώς τότε η επιστροφή του δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή.

Eπιστροφή προιόντων δεν γίνεται δεκτή μόνο όαταν αφορά τάπητες (Μοκέτες – Χαλιά) του μέτρου τα οποία έχουν κοπεί και ρελιαστεί σε συγκεκριμένες διαστάσεις κατόπιν επιθυμίας του πελάτη.

Σε κάθε περίπτωση για τυχόν επιστροφές επικοινωνήστε μαζί μας στο  patrascarpets@yahoo.gr  δίνοντας μας έναν τραπεζικό σας λογαριασμό στον οποίο θα κατατεθούν τα χρήματα της επιστροφής σας εντός 14 ημερών από την παραλαβή του επιστρεφόμενου δέματος από εμάς και την πιστοποίηση της καλής κατάστασής του.

Για κάθε οικονομική ή άλλη διαφορά που τυχόν προκύψει αρμόδια είναι τα δικαστήρια της Πάτρας και κάθε αποστολή παραγγελίας στην εταιρεία μας σημαίνει αυτόματα και αποδοχή των παραπάνω όρων συνεργασίας.

Σας ευχαριστούμε.

Τρόποι πληρωμής

Στο κατάστημά μας υπάρχουν τέσσερις εύκολοι και γρήγοροι τρόποι πληρωμής που σας εγγυώνται την σίγουρη και ασφαλή μεταφορά των χρημάτων σας.

1. Με αντικαταβολή
Με την παραλαβή του προϊόντος που έχετε επιλέξει στον χώρο σας γίνεται και η πληρωμή στο αντιπρόσωπο μας ή στον οδηγό της courier που θα σας το φέρει με επιβάρυνση.

2. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Μπορείτε να μας καταθέτετε τα χρήματα για τις παραγγελίες σας στο λογαριασμό του καταστήματός μας στην ALPHA BANK

                         IBAN: GR 9801  4088  6088 6002  0020  01886

                     Δικαιούχος Λογαριασμού: Αρβανίτης Ευάγγελος Γερασίμου

3. Mέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners.

4. με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass.

 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

*Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha  eCommerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets LayerSSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

 

5. Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας στο φυσικό μας κατάστημα

Καντε την παραγγελία σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και παραλάβετε τα προϊόντα σας από το φυσικό μας κατάστημα, Σουλίου 2 & Γεωργίου Ολυμπίου στο κάτω μέρος της Πλατείας στην Πάτρα.

 

Στοιχεία επικοινωνίας :

Επί Τάπητος – tapetoparty.gr

Αρβανίτης Ευάγγελος

Σουλίου 2 – Πλατεία Βουδ

Πάτρα

 ΑΦΜ: 046736111

ΤΚ.: 26224 Πάτρα

Τηλ.: 2610 329 366

Εmail: patrascarpets@yahoo.gr